ZorgSupervisie

Je werkt in  een instelling of als zelfstandige, bijvoorbeeld als verpleegkundige. Of je bent therapeut of anderszins hulpverlener, je bent hoe dan ook een zorgprofessional.

Normaal gesproken is je werk pittig, maar leuk. Nu in coronatijd loop je op je tandvlees!

Je medewerkers werken hard, er komt veel op ze af nu in coronatijd. Je wilt hen een extra steuntje in de rug geven. Als werkgever weet je je verantwoordelijk voor het welzijn van je medewerkers. Het team loopt niet lekker, veel energie gaat zitten in de wrijving in plaats van in de zorg. Tijd voor een frisse blik van buiten!

Recensies van jouw voorgangers:

Ik heb mijn supervisie bij Anita als zeer prettig en leerzaam ervaren! Anita is open in haar contact en benadering, een zeer warme persoonlijkheid.

De setting tijdens de supervisie voelde veilig, bij Anita kon ik in alle openheid alles bespreken. Ze weet de juiste vragen te stellen, ze maakt dingen helder en inzichtelijk, daar waar ik het zelf niet meer zag. Haar observaties brachten mij verder op weg, ze weet goed de vinger op de zere plek te leggen.
Tijdens de gesprekken leer ik ook van haar ervaringen, ik waardeer haar openheid. Ik voel mij gezien en gewaardeerd door Anita. Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens de supervisie, haar vragen en observaties hebben mij daar enorm bij geholpen!

Jacqueline Turenhout, kwaliteitsverpleegkundige

Anita heeft gewerkt met een collega die inzicht moest krijgen wat haar houding betekende voor het team en zichzelf. Anita is in staat om het beste uit iemand te halen op een manier die de collega positief stimuleerde om met zichzelf aan het werk te gaan. Dit ervaarde collega als een boeiend proces om inzicht in zichzelf te krijgen.

Sterke punten Anita:
– gesprekstechniek
– in staat om snel tot de kern van de verbetering te komen te komen
– Anita kan zichzelf gemakkelijk in een positie plaatsen wat collega ondersteuning en vertrouwen gaf
– Snelle terugkoppeling over de resultaten in het proces

Het resultaat is:
– een collega die oorzaken een plek heeft gegeven
– ziet wat houding teweeg kan brengen binnen een team en hoe je samenwerking zelf kan beïnvloeden
– positief resultaat terug te zien in de samenwerking met het team

Astrid Bakker, teamcoach